אוכל ביתי

מה אוכלים בשבת? הכנו לכם את המאכלים הכי קלילים וכיפיים לשבת

מה אוכלים בשבת בבוקר? הגיע לה השבת ויום המנוחה של כולנו? קמים בבוקר ואחרי ארוחת שישי משביעה צריך קצת להקל על הבטן שלנו יום אחרי

מה אוכלים בשבת בבוקר? הגיע לה השבת ויום המנוחה של כולנו קמים בבוקר ואחרי ארוחת שישי משביעה צריך קצת להקל על הבטן שלנו יום אחרי, אז מה מאלתרים זריז על מנת לא לעמוד במטבח ובלי צורך להדליק גז בואו נראה לכם כמה מתוכנים קלים להכנה של 10 דקות ולא יותר וממש בלי צורך בבישול.

אז מה שבאמת נחשב לקליל וטעים יחד עם חלה או תבשיל שנשאר משישי זה איך לא – סלטים! וכל זה מבלי לשבור את ראש מה אוכלים בשבת בבוקר.

סלטים קלים טעימים בריאים ומשביעים להכנה תוך פחות מ10 דקות משהו שסוגר לנו פינה בבוקר מבלי להתעסק בבישולים

סלט שרי תמר עם נענע ובצל סגול –

המצרכים – 

עגבניות שרי תמר 

חופן קטן של נענע

בצל סגול אחד

שני שיני שום

שמן זית , מלח פלפל

אופן ההכנה –

חותכים את העגבניות לחצאים לקערה ומוסיפים שום קצוץ ונענע קצוצה דק

לאחר מכן חותכים לרצועות את הבצל הסגול שלנו וזורקים לקערה (אפשר להוסיף בוטנים קצוצים דק)

לרוטב שלנו – 3 כפות שמן זית כפית מלח, רבע כפית פלפל, 2 כפיות מיץ לימון ורבע כפית חומץ (למי שאוהב)

מערבבים הכול יחד נותנים לזה להתקרר במשך 20 דקות ואפשר לאכול

בתיאבון.

טורטיות עם גווקאמולה טרי ללא צורך בבישול –

המצרכים –

טורטיות קנויות 

2 אבוקדו גדול 

1 עגבנייה גדולה (עדיפות לתמר)

1 בצל סגול 

1 ביצה קשה (מוכנה יום מראש)

שני שיני שום קלופים 

פלפל קטן אדום חריף(למי שאוהב) אפשר גם גמבה קצוצה דק

לטיבול: כף שמן זית, 4 כפות מיץ לימון טרי, חצי כפית מלח ופלפל 

איך מכינים – 

את כל המצרכים מערבבים ילד (למעט הטורטיות)

מניחים טורטייה על צלחת שמים את התערובת גוואקמולה שלנו ומגלגלים או מקפלים לפי העין שלכם.

(במידה ואתם משתמשים בשבת בחשמל ניתן לחמם את הטורטייה 2 דקות על מנת שתהיה קשה קצת)

ובתיאבון:)

לעוד מתכונים בהכנה קלה לחצו כאן :

 

 

מאמרים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button