מאפים ומתוקיםצפה בהכל

הכנת פיצה מקצועית – בואו ללמוד להכין את המאכל הכי פופולרי והטעים בעולם

פיצה מאכל האהוב של כל עומות העולם, יודעים מה יותר טוב מפיצה? פיצה מקצועית שהכנתם לבד. נשמע טוב? המשיכו לקרוא

מה יותר טוב מפיצה חמה מהתנור מלאת גבינה והמון תוספות מכל סוג שתבחרו? נכון! פיצה מקצועית חמה מהתנור שהכנתם לגמרי בעצמיכם. מעוניינים ללמוד הכל על הכנת פיצה מקצועית מהטובים בתחום? אתם במקום הנכון!

תחילת עידן הפיצה

הידעתם שבמאה ה 16 העגבניות נחשבו לרעילות לבני אדם? אך אל דאגה מהר מאוד המצב הזה השתנה והעגבנייה נהפכה למאוד פופולארית אצל אנשים עניים ודלי יכולת ויש שאומרים שהנפוליטנים העניים הם אלה שהוסיפו את העגבניות לבצק הזה שאנחנו כלכך אוהבים היום. במאה ה18 מלכת נאפולי ביקשה תנור לבנים במטבח שלה על מנת להכין פיצות עבורה ועבור אורחיה אנחנו לגמרי מבינים את מלכת נאפולי, כל אחד היה רוצה תנור בבית ולאכול פיצות כל יום כל היום.

הפיצה החלה לנחול הצלחה רבה באותם ימים, הפיצה נחשבה מאכל עניים, וקרולינה הכריחה את האצילים לאכול פיצות, בשנת 1889 מלכת איטליה הזמינה אל ממלכתה את אופה הפיצות הפופולרי באותה תקופה רפאל אספוזיטו כדי שיכין עבורה את הפיצות הטובות ביותר ואחת מהפיצות שהכין עבור המלכה היא מרגריטה שכללה גבינת מוצרלה ריחן ועגבניות הצבעים של המוצרים האלה סימלו את דגל איטליה החדש.

איך חוזרים למאה ה 18

כולנו במהלך חיינו רוצים להיחשף קצת לתקופות העבר ולטעום את הטעם הזה שחוותה מלכת איטליה, אך מה עושים במצב כזה? הרי למאה ה 18 כבר לא נחזור אך הפיצה בהחלט יכולה, אנחנו עומדים להציע לכם סדנה שלא הכרתם שתחזיר אתכם בדיוק למאה ה 18 לתקופת קרולינה וליום שבו נוסדה המרגריטה.

סדנה שבה תחשפו למספר סוגי קמחיים איכותיים ממרכיבים שונים שמהם תכינו בצקים ותלמדו מה היא הידרציה ומה ההבדל בין סוגי הבצקים שתכינו, איזה כיף לנו, בסדנה גם תלמדו על זמני אפייה ושיטות שונות בעזרת תנורים מיוחדים רק עבור הפיצה שלנו, אחרי שנכיר את הבצקים והקמחיים הגיע הזמן להכיר גם את הרטבים תוכלו להכין רוטב משלכם לפיצה המושלמת שאתם תכינו וממש להתפעל מהיצירה שלכם, יתרה מכך תלמדו גם להכין את קינוח הפיצה המושלם! 

אז מי הולך ללוות אתכם בסדנה המדהימה הזאת – 

הכירו את השף אנדריי בויקו קונדיטור ובולונז'ר שמוביל במגוון מטבחים דן גורמה דונה רוסה וקונדיטור ראשי בדודה ברטה בזיכרון יעקוב אנדריי הוא גם שף ומנחה מוביל בסדנאות בבית ספר סקולינרי. השף שגיא שטיינפלד, שף מסעדת דוניה רוסה לצד נבחרת שפים מצוינת מזמינים אתכם למתחם סקולינרי, מתחם לסדנאות בישול ואפיה.

הם מציעים מגוון רב של סדנאות סדירות הפתוחות להרשמה לקהל הרחב על פי לוח הסדנאות וכן סדנאות סגורות לארגונים או אנשים פרטיים כגון ימי גיבוש למקומות עבודה, ימי הולדת, השקות מוצרים הקשורים למטבח, צילום תכניות בישול לטלוויזיה ועד המון.

מה תקבלו בסדנה –

  • תלמדו על ההיסטוריה של המנה הפופולרית
  • תכינו ותטעמו מגוון מנות
  • ליווי של שף מקצועי מתחום האפייה
  • תכירו מרכיבים שונים ומגוונים 
  • תלמדו שיטות אפייה וזמנים
  • תלמדו איך להכין פיצה מושלמת
  • ויותר מהכול תטעמו ותחוו טעמים כמו שעוד לא הכרתם

היום כל אחד יכול להכין פיצה, אבל על מנת להכין פיצה איכותית וטעימה באמת, יש צורך בחומרי גלם איכותיים וטריים ובמתכונים ייחודיים וזה בדיוק מה שתקבלו בסדנה וחוץ מהתהליך הייצור שתכירו לעומק תכירו גם את הטעם המשובח. מה יותר טוב מזה? אנחנו לגמרי מציעים לכם לקחת חלק מהסדנה ומהחוויה החד פעמית שתחוו על עולם הפיצה. בואו להיות חלק מאתנו למספר שעות שתזכרו להרבה זמן.

לחוויה חד פעמית לחצו כאן

לעוד מאמרים שיכולים לעניין אותך:

טיול גבינות ויין כל מה שצריך לדעת

בורקס בשר מבצק עלים במתכון מנצח וקל להכנה

מאמרים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button